Tid, så lite tid.

Var tar all tid vägen? Det var ju nyss början på november och min födelsedag? Nu är vi i december och jag vet inte riktigt var detta året tagit vägen! Jag minns att jag tänkte att första praktiken skulle kännas lång, fem hela veckor liksom. De gick på ett kick! Nu är jag snart färdig med andra terminen utav utbildningen, sen börjar den sista. Känns helt sjukt.


Denna termin har vart hektisk. Jag som tänkte att jag kunde tacka ja till ett vikariat och plugga samtidigt är väldigt glad att jag kände efter och till slut tackade nej. Det hade blivit för mycket helt enkelt. Satsar istället på att bli färdig nu och står tillgänglig så ofta jag kan. 


Idag skrev vi en del av nästa medicinprov, känns skönt att ha fått lite försprång där! Fick höra idag av en lärare att "jag har fått känslan av att du är en godhjärtad människa!" Hur ofta hör man sånt på ett betygsamtal? Blev lite paff men väldigt glad såklart! 


Nu ikväll var barnens kusiner och deras mamma här, spontanbesök först som
 slutade med tacokväll! Älskar när det händer för det gör det inte allt för ofta längre, som sagt: tiden! Ju äldre man blir desto fortare går det, eller så beror det på ökat antal barn haha. ❤️

Men vi har haft en bra fredag med andra ord.😊


Just ja, har klippt mig också, eller ja Viktor klippte mig, blev himla bra, äskar att det mesta är snaggat och resten går att få upp i en tofs!