Håkan konsert!

I fredags var det dags för Håkan i Göteborg! Jag och mamma tog tåget ner och mötte upp min svägerska och hennes man utanför Scandinavium! Redan 17:30 var det lång kö in men vi hade bokat bord på restaurangen så vi fick gå in genom en annan ingång och slapp köa. Kändes väldigt lyxigt för en småbarnsmamma som mig haha!


Vi satt i godan ro och åt mat och drack vin innan det var dags att gå till läktarna. Håkan kom upp på scenen och var riktigt riktigt bra! Jag har sett honom en gång tidigare på Liseberg men det var många år sen. Men tyckte det var minst lika bra nu som då! Var några låtar (nya) som jag inte kunde men när de spelade ramlar och kom igen Lena så var det så mäktigt! :)



Vi gick tillbaka till stationen efteråt och både jag och mamma var så sjukt trötta! Jösses. Svägerskan och P sov på hotell och det var tänkt att jag med skulle göra från början men jag hatar verkligen att vara iväg hemifrån för länge så jag hade inte pallat det. Hade längtat hem och nojat mig över hur det gick därhemma och inte kunnat njuta alls.


Så det var väldigt skönt att komma hem på natten!❤️